Terugblik Ondernemerscongres

 

Beste ondernemer,

Wat was het een interessant ondernemerscongres 2017! Inspirerende sprekers, een grote diversiteit aan ondernemers uit de agrarische sector en professionals van VisscherHolland en Agrifac aan één keukentafel. Een mooiere kruisbestuiving kan bijna niet.

Alle vergaarde informatie komt in een dag  binnen. Dit heeft even de tijd nodig om te verwerken. Is dit inmiddels bij u gebeurd? Heeft u actie ondernomen op de 3 thema’s van deze dag?

Met trots kijken wij terug op een geslaagd evenement. En daar zijn wij u meer dan dankbaar voor, want u bent het die deze dag tot een succes heeft gemaakt.

 

Op de Facebook pagina ”Overleven aan de Keukentafel” zijn al een aantal sfeerbeelden te zien. Nu is er ook de aftermovie beschikbaar. Nog even het inspirerende gevoel van deze mooie dag terughalen.

Heeft u naar aanleiding van deze dag nog vragen, opmerkingen of wilt u gewoon iets delen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Fred(die) Vriend                                                        Peter Millenaar

VisscherHolland                                                        Agrifac Machinery B.V.

VisscherHolland en Agrifac Academy nodigen u uit voor het seminar “Overleven aan de Keukentafel” op 14 februari 2017 in theater de Meenthe te Steenwijk. Onder leiding van dagvoorzitter Helga van Leur scheppen we orde in de chaos in een wereld waarin we veel overvloedige informatie tegenkomen en nieuwe technologieën elkaar in rap tempo opvolgen.
Het ochtendprogramma biedt een keur aan sprekers die vanuit eigen ervaring, expertise en perspectief op de verschillende onderwerpen in gaan.

De sprekers tijdens deze ochtend zijn:

Ondernemerscongres | VischerHolland

Adjiedj Bakas

Trendwatcher die vanuit zijn eigen kennis, expertise en perspectief op de verschillende onderwerpen in gaat. Met zijn ‘Out of the box’ denken inspireert hij zijn publiek. Prikkelend, met warmte en humor neemt hij het publiek mee in de kansrijke toekomst.

Janneke Hadders

Sinds 2012 staat Janneke Hadders aan het roer bij Dacom. Dit is een innovatief bedrijf wat gespecialiseerde ICT, sensorapparatuur en adviesdiensten ontwikkelt.
Deze diensten leveren zij aan akkerbouwbedrijven en de agribusiness over de hele wereld.

Caroline van der Plas

Caroline van der Plas is communicatie- en pr-medewerker bij Nederlands Varkens Verbond. Hier is zij verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de NVV, alsmede voor (het ontwikkelen van) het communicatie- en pr-beleid.
Hoe kunt u uw bedrijf of sector positief bij de burger krijgen?

Pius Floris

Plant Health Cure is wereldwijd marktleider op het gebied van mycorrhiza-technologie en bodembiologie. De belangstelling voor natuurlijke oplossingen voor bodemproblemen is sterk groeiende en de benadering van PHC past perfect in deze tendens.

Zij zullen u inspireren, waarna we met elkaar tijdens de uitgebreide lunch met diverse vraagstukken aan de slag gaan. Meepraten, daar gaat het om. Aan de keukentafel natuurlijk.
Tijdens het ochtendprogramma zal VisscherHolland ook de cheque met de opbrengst van de roze wikkelfolie aan Pink Ribbon uitreiken.

Datum: 14 februari 2017.
Locatie: theater de Meenthe te Steenwijk.
Inloop met koffie/thee is vanaf 09:30 uur.

Het programma is van 10:00 – 15:00 uur, waarna we onder het genot van een drankje nog even kunnen napraten. Interesse om erbij te zijn? Meld u vandaag nog aan via www.agrifac.nl/overleven. Het aantal plaatsen is beperkt tot 400. Kosten: € 25,- per persoon, inclusief lunch en consumpties.