Steun samen met VisscherHolland Pink Ribbon

In het jaar 2016 werkt VisscherHolland in het belang van Pink Ribbon. Dat doen we om wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken, waardoor de overlevingskansen en kwaliteit van leven van borstkankerpatiënten worden vergroot. En dat is hard nodig! Want iedere dag overlijden er in Nederland nog 9 mensen aan borstkanker.

Bij aanschaf van een rol roze wikkelfolie steunt u samen met VisscherHolland Pink Ribbon en schenkt u daarnaast aandacht aan de actie, want een roze baal in het land valt op.

Over Stichting Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die zich inzet voor de borstkankerpatiënt van vandaag. De Stichting financiert wetenschappelijk onderzoek, psychosociale zorg- en voorlichtingsprojecten op het gebied van borstkanker. Pink Ribbon wil dat de behandeling en nazorg van borstkanker beter worden afgestemd op de specifieke situatie van de patiënt, waardoor de overlevingskansen kunnen worden vergroot en de kwaliteit van leven wordt verbeterd.

Voor meer informatie over deze actie neem contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Pink Ribbon | VisscherHolland

folie-in-land-2

Nieuwe generatie wikkelfolie

Tijdens de zogenaamde ‘inline voorrek’ wordt de meerlagige geblazen folie direct tijdens de productie sterk verdicht.

Het gladde oppervlak met daarbij een zeer lage luchtdoorlaatbaarheid en goede kleefkracht zijn de belangrijkste eisen voor TOP silage-kwaliteit. Alle instellingen van de wikkelaar en het aantal lagen blijven gelijk.

Doeleinden/ toepassingen

  • Wikkelfolie voor ronde en vierkante pakken

Voordelen

  • Voor zowel rond als vierkant
  • Meer balen per rol
  • Lagere kosten per baal
  • Minder vaak wisselen
  • Hogere capaciteit per uur
  • Top silage kwaliteit

Voor meer informatie over deze actie neem contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Pink Ribbon | VisscherHolland

folie-in-land


Eerste roze wikkelbalen in Nederland een feit

VisscherHolland komt dit jaar in actie voor Pink Ribbon. Dit om wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken. Waardoor de overlevingskansen en kwaliteit van leven van borstkankerpatiënten wordt vergroot. En dat is hard nodig! Want iedere dag overlijden er in Nederland nog 9 mensen aan borstkanker.

Met de verkoop van roze wikkelfolie steunt VisscherHolland financieel Pink Ribbon en schekt het daarnaast aandacht aan de actie, want iedere roze baal in het land valt op!

Van ieder verkochte rol gaat er een bijdrage naar Pink Ribbon. Op deze manier kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen om onderzoek naar borstkanker te steunen.

Afgelopen vrijdag heeft Loonbedrijf G. Altena uit Nijeveen ervoor gezorgd dat de eerste balen met roze wikkelfolie in Nederland een feit zijn geworden.


 

Artikel: de-wolden-nieuws.nl

In de kleine buurtschap “Vinkenbuurt” bij Balkbrug (Overijssel) werd zaterdag een groot feest gevierd bij Koonstra aan de Koloniedijk.
Eigenaren Anita en Harry zijn twaalf-en-een-half jaar getrouwd en medewerker Henri Legebeke  is 25 jaar bij de zaak. Daar hebben ze natuurlijk flink  voor uitgepakt: er wordt gefeest in één van de grote loodsen en er is ook aan de kleintjes gedacht: geen zandbak maar een maïsbak en een  enorm springkussen in de vorm van een tractor. Buiten staan alle trekkers en machines spic en span in het zonnetje.

Uniek in NederlandPink Ribbon

“We hoorden via onze vertegenwoordiger dat VisscherHolland dit roze folie verkoopt en dat een deel van de opbrengst naar gaat, ten gunste van meer onderzoek naar  borstkanker” vertelt  Harry, “en dat vonden wij een mooi gebaar waar we zelf ook graag aan meedoen. Normaal gaat van elke rol folie drie euro naar Pink Ribbon: de fabrikant, Visscher Holland en de loonwerker doneren elk 1 euro.
Om deze actie extra te ondersteunen, vond ik het een mooi gebaar om naar aanleiding van onze open dag bij de eerste pallet deze 3 euro aan te vullen tot 10 euro.”  Anita knikt instemmend. “We hebben besloten dat we in principe aankomend seizoen starten met deze  roze folie” legt ze uit “tenzij onze klanten specifiek om groen vragen. Wij vonden dit een mooie gelegenheid om draagvlak te creëren voor de roze balen. De eerste klant heeft al aangegeven aankomend seizoen alleen maar roze balen te willen hebben. ”

Iedereen kent wel iemand die…

De banner bij de gewikkelde balen waait bijna om en wordt net op tijd tegengehouden door een groepje jonge werknemers van Koonstra. Ze vinden het prima om met dat roze spul te gaan werken. “Eerst keken we er wel een beetje raar tegenaan natuurlijk” lacht Perry Compagner, om er dan met een serieus gezicht aan toe te voegen “maar ik vind het hartstikke goed dat dit gedaan wordt. Iedereen kent denk  ik wel iemand met die ziekte. Mijn tante heeft het zelfs twee keer gehad. ”

koonstra

 

Pink Ribbon | VisscherHolland