Ons verkoopteam zoekt een zelfstandig werkende

Commerciële
buitendienstmedewerker m/v
 Fulltime

Je functie:
Relatiebeheer van een bestaande groep klanten in het gebied Zuid-West Friesland en Noordoostpolder en daarnaast de taak om dit uit te breiden. De groep klanten bestaat uit loonwerkers en melkveehouders. De belangrijkste producten zijn landbouwfolie, zaaizaden en inkuilmiddelen

Functie­-eisen:

  • goede kennis en beleving van de agrarische sector;
  • je beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen;
  • je bent gedreven en zelfstandig werkend;
  • MBO/HBO werk en denkniveau door opleiding of ervaring.

VisscherHolland Ruwvoerspecialist
Al decennia lang is VisscherHolland een professionele groothandel voor de agrarische sector. Het levert, veelal uit voorraad, een brede range kwaliteitsproducten. Door de ruime kennis en ervaring heef VisscherHolland zich ontwikkeld tot ruwvoerspecialist. Professioneel advies op het gebied van ruwvoer voor de melkveehouderij behoort tot de core competence van VisscherHolland. Kwaliteitsproducten voor ‘meer melk per hectare’ zijn de innovatieve en duurzame oplossingen die in samenwerking met internationale laboratoria zijn ontwikkeld.

Geïnteresseerd?
Schrijf dan, binnen twee weken na verschijnen van deze advertentie, een korte e-mail met CV naar e.bolding@visscherholland.com. Indien u eerst meer informatie wenst over deze vacature, neem dan telefonisch contact met ons op en vraag naar Erik Bolding.